View some reviews from customers here ↓

Kathryn Larsen Avatar
Kathryn Larsen

Luxigo is the go-to place when you need something laser-cut fast, professional, and reliable. I have used the services twice, and have always been impressed with the results- very neat edges! Pricing is also fair, and reasonable, along with student discounts.

14/01/2021
Monique Visser Avatar
Monique Visser

Super Gaaffff.. We zijn er blij mee, mooie kwaliteit en netjes verzondenMet vriendelijke groet Monique Visser

13/01/2021
Arie Brederode Avatar
Arie Brederode

03/01/2021
Arjen Jimmink Avatar
Arjen Jimmink

De foto's op de site van de producten zien er al goed uit maar toen mijn product geleverd werd was de kwaliteit direct zichtbaar! Mooie strakke lijnen, goed zwart materiaal! Erg gaaf! En met de meegeleverde magneet hangt deze heel strak aan de muur!

27/12/2020
Bart van Paassen Avatar
Bart van Paassen

Heel vriendelijke zaak, je wordt aan alle kanten goed geholpen en het product is nog mooier dan gedacht. Top!

27/12/2020
Lotte Voskes Avatar
Lotte Voskes

Zeer prettige ervaring, razendsnel! Prettige communicatie. Fijne prijs

17/12/2020
Liz Avatar
Liz

Helemaal top! Snelle en vlotte communicatie, denken mee en snel geleverd. En dan ook nog voor een mooie prijs.

17/12/2020
Roby van Praag Avatar
Roby van Praag

17/11/2020
Thomas Booij Avatar
Thomas Booij

Last minute nog een prachtig welkomstbordje laten snijden voor mijn ouders. Daan was persoonlijk en hielp me binnen een dag! Chapeau!

17/10/2020
Ries Pennings Avatar
Ries Pennings

17/10/2020
Bram Harleman Avatar
Bram Harleman

Ik kreeg snel reactie op mijn aanvraag en de opdracht is snel uitgevoerd. Het resultaat was perfect en de kosten vielen mee

17/10/2020
Thomas tb Avatar
Thomas tb

17/10/2020
Coos Klarenbeek Avatar
Coos Klarenbeek

Denken goed mee in het verlangde resultaat en zijn flexibel voor wat betreft de uitvoering. Chapeau !

17/09/2020
Anne Leeuw Avatar
Anne Leeuw

Fijne communicatie, snelle levering, mooi resultaat.

17/09/2020
Gino Mulder Avatar
Gino Mulder

Topbedrijf! Snelle en vriendelijke service, gecombineerd met creatieve en kwalitatief hoogwaardige producten.

17/09/2020

Also satisfied with Luxigo’s service?

Leave a review here →

Stay Connected

Sign up for the Newsletter

Follow us on Social Media