View some reviews from customers here ↓

3300 NL Avatar
3300 NL

Daan weet wat hij doet! Levert goed werk af.

16/03/2021
Servaas Clerckx Avatar
Servaas Clerckx

16/03/2021
Anne van Essen Avatar
Anne van Essen

Goede service! Er wordt goed met je mee gedacht en ik kon het dezelfde dag al ophalen.

16/03/2021
M Beekmans Avatar
M Beekmans

Super mooi, heel blij mee!Een goede service, echte aanrader!

16/03/2021
Dafne Sara Swank Avatar
Dafne Sara Swank

Luxigo staat altijd voor me klaar en levert enorm goede producten en service! Spoedopdrachten zijn nooit een probleem en ze denken altijd met je mee!

23/02/2021
Kirsten Hoeberichts Avatar
Kirsten Hoeberichts

Ontzettend snelle respons met factuur en binnen 2 dagen heb ik mijn product ontvangen. Hierbij waren een aantal delen niet goed gelaserd, waarop we meteen al extra geleverd hebben gekregen. Product wordt dus gecontroleerd, erg fijn!

23/02/2021
Gerard Kwakkel Avatar
Gerard Kwakkel

Bij toeval via Google op deze site gekomen. Waren direct enthousiast en we hebben 3 dierenkoppen in zwart MDF gekocht. Snelle levering met bijgeleverd bevestigingsmateriaal maar vooral...... een prachtig product. Direct bevestigd. Staat geweldig. Pos... Read More

23/02/2021
Lizzy Becks Avatar
Lizzy Becks

23/02/2021
Ye Jin Avatar
Ye Jin

23/02/2021
Kathryn Larsen Avatar
Kathryn Larsen

Luxigo is the go-to place when you need something laser-cut fast, professional, and reliable. I have used the services twice, and have always been impressed with the results- very neat edges! Pricing is also fair, and reasonable, along with student d... Read More

14/01/2021
Monique Visser Avatar
Monique Visser

Super Gaaffff.. We zijn er blij mee, mooie kwaliteit en netjes verzondenMet vriendelijke groet Monique Visser

13/01/2021
Arie Brederode Avatar
Arie Brederode

03/01/2021
Arjen Jimmink Avatar
Arjen Jimmink

De foto's op de site van de producten zien er al goed uit maar toen mijn product geleverd werd was de kwaliteit direct zichtbaar! Mooie strakke lijnen, goed zwart materiaal! Erg gaaf! En met de meegeleverde magneet hangt deze heel strak aan de muur!

27/12/2020
Bart van Paassen Avatar
Bart van Paassen

Heel vriendelijke zaak, je wordt aan alle kanten goed geholpen en het product is nog mooier dan gedacht. Top!

27/12/2020
Lotte Voskes Avatar
Lotte Voskes

Zeer prettige ervaring, razendsnel! Prettige communicatie. Fijne prijs

17/12/2020

Also satisfied with Luxigo’s service?

Leave a review here →

Stay Connected

Sign up for the Newsletter

Follow us on Social Media