Geïnteresseerd in een klein jong bedrijf en/of lasersnijden? Dan zijn we opzoek naar jou!

Luxigo kan altijd nieuwe visies gebruiken waarmee het bedrijf in staat is om te groeien. Daarom zijn wij bijna altijd opzoek naar stagiaires die geïnteresseerd zijn in lasersnijden of veel willen leren over ondernemen. Omdat wij nog een klein bedrijf zijn nemen wij je mee door het hele proces, van begin tot eind. Van mails beantwoorden, offertes opstellen tot aan het besturen van de machines.

Ben je een technisch engineer? Dan zullen wij ook gaan kijken naar machine onderhoud en verbeteringen die de machine nauwkeuriger, sneller of makkelijker bedienbaar kunnen maken.

Heb je een achtergrond als webdeveloper of appdeveloper? Dan duiken wij met jou de website in. Er staan bij ons altijd uitdagingen klaar waarmee we de site sneller of duidelijker kunnen maken. Als klanten sneller hun offerte ontvangen kan Luxigo efficiënter werken, een win-win situatie toch?

Met een achtergrond voor marketing of media zullen wij gaan kijken hoe we het bedrijf aantrekkelijker kunnen maken. Onze social media kanalen kunnen altijd een boost gebruiken, maar misschien heb jij nog veel betere ideeën waarmee Luxigo in een beter daglicht komt te staan!

Beschik jij over de juiste vaardigheden om het bedrijf te laten groeien en ben je zelf ook toe aan een toffe ervaring? Neem dan hieronder contact met ons op!

Staan jouw vaardigheden hiernaast niet beschreven maar denk jij dat je wel wat kan toevoegen? Dan moet je zeker contact met ons opnemen. Eigen initiatief wordt bij ons zeer gewaardeerd!

Naast wat persoonlijke gegevens ontvangen we ook graag een CV, horen we graag wat je naast je school of studie doet, wat je graag wilt leren en waarom Luxigo jou zo aanspreekt.

Wij laten zo spoedig mogelijk een reactie van ons horen. En spreekt jouw profiel ons aan, dan zorgen wij ervoor dat we je zo snel mogelijk echt gaan leren kennen!

    Upload CV
    Meerdere bestanden kunnen tegelijk geselecteerd worden (max 10mb).