Wat kost Lasersnijden

Luxigo hanteert standaard prijzen voor het lasersnijden, graveren en ontwerpen.

De totale kosten voor het lasersnijden is een combinatie van de volgende factoren:

De prijzen zijn inclusief BTW.

Exclusief eventuele materiaalkosten en spoedkosten

Ontwerpen

0,90PER MINUUT incl. BTW

Wilt u professionele hulp bij het ontwerpen?

Luxigo kan helpen om uw idee om te zetten in een werktekening. Wij kunnen goed overweg met Illustrator, Photoshop, en CAD programma’s.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact
Lasersnijden en Graveren

0,90PER MINUUT incl. BTW

Na ontvangst van de werktekening berekenen wij hoeveel tijd de machine nodig heeft.

U ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een offerte. Na goedkeuring gaan wij aan de slag.

Opstartkosten zijn €10,-.

Upload Bestand

Materiaalsoort en Afmeting

Onze materialen (in voorraad) leveren we in standaard afmetingen, kijk op onze materialen pagina voor de beschikbare materialen, afmetingen en prijzen.

Snij- en/of Graveer tijd

Een ontvangen tekening importeren wij in onze lasersoftware. Hier kunnen wij de snelheid instellen waarmee de laser zou moeten snijden of graveren. De snij-en graveer snelheden hangen af van de materiaalsoort en dikte.

De lasersoftware geeft vervolgens de tijd aan die nodig is om de tekening te realiseren. Aan de hand van deze tijd stellen wij een offerte op en mailen we terug. Na akkoord gaan wij snijden.

Om de offerte zo soepel mogelijk op te stellen ontvangen wij de tekeningen graag zoals deze op de instructie pagina staan uitgelegd.

Levertijd

Levertijd-Normaal

Na akkoord van de offerte maken wij de opdracht binnen 2 tot 5 werkdagen. De levertijd is afhankelijk van de grootte van de opdracht en de bezetting van de machines.

Levertijd-Spoed

Spoedklussen kunnen wij leveren binnen 1 tot 2 werkdagen afhankelijk van de grootte van de opdracht en onze voorraad. Voor spoedklussen wordt er 30% extra op de snijkosten gerekend.

Verzending

Afhalen

Bestellingen of aanvragen kunnen worden opgehaald zodra er is gemaild dat het klaarligt. Omdat de openingstijden niet elke week hetzelfde zijn zal er in de mail worden aangegeven wanneer de spullen kunnen worden opgehaald.

Verzenden met PostNL

Als er gekozen is voor verzending verzendt Luxigo de opdracht met PostNL. Er wordt een mail gestuurd met daarin de factuur en de track and trace code.

De volgende tarieven gelden voor verzending:

Brievenbuspakket: €4,95 (tot 1kg)
Normaal pakket: €6,95 (tot 20kg en afmeting van 900×600 mm)
Groot pakket: €13,95 (tot 30kg en afmeting van 1200×900 mm)

Verzending naar Belgie & Duitsland:

Pakket: €11,95 (tot 20kg en afmeting van 900×600 mm)

Verzending naar Luxemburg & Frankrijk:

Pakket: €17,55 (tot 20kg en afmeting van 900×600 mm)


Betaling

Bij Luxigo betaal je (bijna) altijd achteraf. De opdracht wordt eerst gesneden en/of gegraveerd. Achteraf wordt er een mail gestuurd met daarin de factuur en de track and trace code bij verzending of de mogelijke tijden om het op te komen halen.

Als een opdracht wordt verzonden kan de factuur worden voldaan door middel van een overboeking. De betalingsgegevens zijn te vinden op de factuur. Vermeld bij opmerkingen het factuurnummer.

Als een opdracht wordt opgehaald kan de betaling worden voldaan door een overboeking, pinnen of met cash. Mocht je met cash willen betalen neem het bedrag dan zo gepast mogelijk mee.


Alleen bij hele grote orders wordt er een aanbetaling gevraagd.