Luxigo | Daan van Duijn

 Daan van Duijn

tu delft - Over ons

Msc. BioMechanical Engineering
Specialisatie: BioInspired Design

LinkedIn


Luxigo is opgericht in mei 2014 bij Daan van Duijn en IJsbrand de Lange, toentertijd bachelor studenten aan de Technische Universiteit in Delft. Als bijbaan werkten ze beiden als instructeur in de werkplaats van Werktuigbouwkunde waar eerstejaars studenten instructies voor draaien, frezen, lasersnijden en andere bewerkingsmachines volgden. In de werkplaats is de fascinatie voor het lasersnijden ontstaan en zijn de vele mogelijkheden met de machine getest. Het idee voor een eigen lasermachine was geboren.

- Over ons
alt="Luxigo | Lasersnijden en graveren"

De naam Luxigo was geboren. Luxigo is gespecialiseerd in lasersnijden en graveren van materialen met een hoge precisie en kwaliteit.

Vandaar ook de naam, Luxigo, wat is ontstaan uit de Latijnse woorden ‘Lux‘ (licht) en ‘Exigo‘ (precies).

Aangezien een lasersnijder niet iets is om in een studentenkamer te zetten is Luxigo direct opzoek gegaan naar een eigen locatie. Met een ruimte aan de Buitenwatersloot van nog geen 25 vierkante meter is Luxigo begonnen. Na een jaar is er een tweede naastgelegen ruimte gehuurd om Luxigo uit te breiden. Nog een jaar later, in September 2016 is er besloten om naar een grotere ruimte te gaan aan de Staalweg in Delft.

- Over ons
Photo by: Greet van Dam
- Over ons
Photo by: Greet van Dam

Sinds september 2018 is Luxigo verder gegaan als eenmanszaak. IJsbrand is zichzelf sindsdien volledig gaan focussen op zijn nieuwe bedrijf Stil-Technology. Daan heeft ervoor gekozen om de werkzaamheden voort te zetten.

In Januari 2019 zijn de werkzaamheden bij Luxigo uitgebreid met een nieuwe website: Woodymaps. WoodyMaps is een webshop waar houten stedenkaarten worden verkocht. Neem is een kijkje op de website en wie weet staat ook jouw stad in het assortiment!

- Over ons
Photo by: Greet van Dam

Tevreden?

Laat een review achter!

 • review rating 5  Snelle levering en topservice.

  thumb Wesley Strang
  7/19/2019
 • review rating 5  Highly recommended!!

  thumb Zhovana Kh
  2/10/2019
 • review rating 5  Erg tevreden met luxigo! Ze denken goed met je mee, zijn erg communicatief en staan altijd klaar voor nieuwe opdrachten, zelfs als die wat last moment zijn proberen ze zo goed mogelijk te helpen! Kwaliteit is ook altijd erg goed, ze hebben veel ervaring en weten precies wat er wel en niet mogelijk en mooi is! Zijn ook niet bang om wat te experimenteren 🙂 Goede prijs, goede kwaliteit en heel erg klantvriendelijk! Toppers!

  thumb Jan-Willem Manenschijn
  5/30/2018
 • review rating 5  I have been working together with Luxigo for a while for laser cutting and making electrochemical cells. Both Ijsbrand and Daan are very friendly and have helped me a lot with making my cells both in design and in the material side. I have also found that they provide plexiglasses at a cheaper price than some other shops. Overall things get done at quicker time and affordable rate.

  thumb Prakash Venkatesan
  1/19/2016
 • review rating 5  Levert altijd kwaliteit voor een goede prijs. Bovendien erg behulpzaam en oplossingsgericht, geen opdracht lijkt te moeilijk voor de mannen van luxigo.

  thumb Scott Akkerman
  8/02/2017

Onze bedrijven

- Over ons
WoodyMaps | Your City In Wood
- Over ons