Verhuisd

Luxigo is verhuisd

Sinds het ontstaan van Luxigo in 2014 was het altijd een droom om een pand te hebben met meerdere creatieve bedrijven.

De eerste jaren was Luxigo gevestigd in anti kraak gebouwen. Gebouwen waar wel meerdere ondernemingen waren maar het altijd lastig was om te groeien met een toekomstperpectief. Hoelang konden we nog blijven zitten? Een voordeel aan anti kraak is dat Luxigo met relatief weinig vaste kosten is kunnen starten.

Inmiddels is het bedrijf gegroeid en ben ik sinds 2019 afgestudeerd. Na mijn studie heb ik een meer jarenplan geschreven en heb ik besloten om mijzelf fulltime te gaan richten op het ondernemen.

Eind 2019 ben ik opzoek gegaan naar een nieuw pand waar ik de komende jaren kan groeien en zonder problemen meerdere jaren kan blijven zitten. Dit pand is gevonden aan de Rotterdamseweg in Delft. In februari 2020 is Luxigo samen met Ewoud van MTB3D verhuisd!

Na enkele verbouwingen waren wij gevestigd en hadden nog een leuke ruimte over. Sinds april 2020 is Tomas van vanderwerffdesign bij ons in het pand ingetrokken. Hierdoor bezetten wij nu het pand met 3 jonge ondernemers en enkele werknemers. Mijn droom van een mooi pand met creative ondernemers is dus werkelijkheid geworden.

Ben je benieuwd wat er allemaal gebeurd in het pand? Hieronder staan de gevestigde bedrijven. Wil je een keer langskomen, dat kan natuurlijk ook! De koffie staat (bijna) altijd klaar!

In het pand zijn de volgende bedrijven te vinden:

WoodyMaps | Your City In Wood
SilentDiscoDelft - Geruisloos Feesten