Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw idee of product.

De materialen in voorraad kunt u vinden op de materialen pagina. Wilt u eigen materiaal aanleveren? Geen probleem, maar zet dit dan neer bij opmerkingen, vul alsnog de materiaalsoort en de dikte van het materiaal in. Wij kunnen dan bepalen of het mogelijk is en wat de kosten zijn om het te snijden en/of graveren.

Ben je niet zeker van je werktekening? Neem nog even een kijkje op onze instructie pagina. Met goed aangeleverde tekeningen kunnen wij ook sneller offertes opstellen!

Upload Bestand

Bij het uploaden van een bestand vragen wij om de klantgegevens, eventuele opmerkingen en de benodigde materialen en diktes.

Wij bekijken zo spoedig mogelijk de tekening en stellen een offerte op en mailen deze terug!

Meer Info Offerte

Na akkoord op de offerte wordt de opdracht ingepland.

Normaal is onze levertijd 2 werkdagen mits we de materialen op voorraad hebben. In drukkere periodes kan onze levertijd langer zijn.

Als de opdracht is gesneden en/of gegraveerd sturen wij een mail met daarin de factuur, de track and trace code bij verzending of de mogelijke tijden om de gesneden spullen op te komen halen.

Meer Info Akkoord

Op het moment dat de opdracht is ingepland gaan wij aan de slag!

Lasersnijden behoort, net als 3D printen, tot rapid prototyping. Rapid prototyping is een manier van fabriceren die de tijd van idee tot product enorm verkort. Zo heeft u al snel een tastbaar product van uw idee, een ideale manier dus voor het maken van uw prototypes.

Meer Info Lasersnijden en onze Mogelijkheden

Bij Luxigo betaal je (bijna) altijd achteraf. De opdracht wordt eerst gesneden en/of gegraveerd. Achteraf wordt er een mail gestuurd met daarin de factuur en de track and trace code bij verzending of de mogelijke tijden om het op te komen halen.

Als een opdracht wordt verzonden kan de factuur worden voldaan door middel van een overboeking. De betalingsgegevens zijn te vinden op de factuur. Vermeld bij opmerkingen het factuurnummer.

Als een opdracht wordt opgehaald kan de betaling worden voldaan door een overboeking, pinnen of met cash. Mocht je met cash willen betalen neem het bedrag dan zo gepast mogelijk mee.

Meer Info Kosten
“De naam Luxigo vertegenwoordigt wat wij doen.
Lux is latijn voor licht en Exigo betekent precies.
Samen wordt dit Luxigo, ofwel precies met licht.”
Luxigo - Beeldmerk & Woordmerk

Social